Babybel broodtrommel

Van 27 januari t/m 2 maart loopt de grootschalige actie van Babybel; win een coole lunchbox. Met trots kunnen wij melden dat we deze broodtrommel hebben geproduceerd voor Babybel!

De actie van de coole Supercheese broodtrommel is breed uitgezet op TV, online video en social media, dus we hopen dat het ook een groot succes wordt.

Actie_Babaybel_201701

Prima Donna luchtbedden

Voor de Duitse markt hebben we dit luchtbed geproduceerd. Zo is er meer zichtbaarheid op de werkvloer en uiteindelijk kan men dit luchtbed winnen!

Croky Caps

Speciaal geproduceerd voor studenten in België. Zij gaan per 1 oktober weer naar school en in samenwerking met Croky doen wij hier een “Back to School” actie mee.

Old Amsterdam kaasprikkers

Door alles te produceren in het Verre Oosten, zo ook de display, scheelt dit in de kosten van het ompakken in Nederland. Wij nemen graag het volledige traject voor onze rekening!

Libelle Zomerweek

Actie_Libelle

Voor de Libelle Zomerweek van 2015 heeft Alpha Impex deze mooie ‘Fiesta del Sol’ toilettas gemaakt. Deze was voor de early birds en VIP gasten en paste exact bij de goodiebag die men na afloop kreeg.

Structure slippers

Actie_Sculpture

Goed voorbereid de zomer in is het halve werk met deze hippe Britse flip-floppers.
Geproduceerd in verschillende maten speciaal voor het merk Structure.

Het stempotlood van Dirk

ACTIE_potlood

Met een knipoog van Dirk van den Broek naar de staatsverkiezingen van 2015 heeft Alpha Impex voor Dirk rode ‘Kies Dirk’ potloden gemaakt.
De actie werd ondersteund door een grappige video op Facebook van Dirk van den Broek.

Goochelen doe je zo! Trucado

Trucado

Met trots presenteren wij u een van onze laatste acties;

TRUCADO, Goochel doe je zo!

Een spaaractie voor DEEN Supermarkten. Dit is een actie waarbij je goocheltrucjes spaart, maar dat is niet alles, via een QR-code op de flowpack worden alle goocheltrucjes uitgelegd door goochelaar Roy van Rossum op de DEEN website en op hun YouTube kanaal.
De actie verliep zo goed dat de filmpjes 250.000 bezoekers hadden binnen 1 week!
DEEN Supermarkten heeft 70 vestigingen.

Holland Kaascentrum

Een sportieve WK premium special voor vaders! Voor Holland Kaascentrum maakte Alpha Impex dé oranje afwasborstel om ook tijdens het afwassen onze voetballers aan te moedigen!

AA Drink

Een sportieve premium voor een sportieve merk. Voor AA Drink heeft Alpha Impex een sport armband geproduceerd waar een telefoon in past. Handig voor sporters die bij willen houden hoe hard ze gaan, welke route ze hebben afgelegd en tegelijk ook muziek willen luisteren.