Babybel broodtrommel

Van 27 januari t/m 2 maart loopt de grootschalige actie van Babybel; win een coole lunchbox. Met trots kunnen wij melden dat we deze broodtrommel hebben geproduceerd voor Babybel! De actie van de coole Supercheese broodtrommel is breed uitgezet op TV, online video en social media, dus we hopen dat het ook een groot succes… Lees verder »

Prima Donna luchtbedden

Prima Donna would like to increase their brand awareness in the supermarkets in Germany, that’s the reason why we produced air mattresses for them. After they are showed in the supermarket, you can win this air mattress. What’s better to do in the summer than floating on your air mattress for the ultimate summer feeling.

Voor sportieve vaders

Voor onze klant, Holland Kaascentrum, maakte Alpha Impex dé oranje afwasborstel. Een leuke én nuttige WK premium, zodat de Nederlandse vaders (en uiteraard ook de rest van de mannelijke bevolking) ook tijdens het afwassen onze jongens in Brazilië blijven steunen.

Feelgood Strandstoel

Hoewel de zomer nog ver te zoeken is, hebben wij alvast de feelgood give-away voor u. “De relax strandstoel met extra opties”. Er zijn diverse uitvoeringen en kleuren leverbaar. Een kans om uw merk of naam in het zonnetje te zetten en uw naamsbekendheid vergroten.

Juntos num so ritmo!

Of te wel “All in one rhythm”, de slogan van het WK 2014. Het lijkt nog ver maar het WK staat zo weer voor de deur! Bent u al voorbereid om van het WK 2014 een zakelijk succes te maken? Wellicht wilt u uw producten of bedrijfsnaam onder de aandacht brengen, denk dan ook eens… Lees verder »

Ik was een PET fles

Steeds meer bedrijven willen een ECO vriendelijk uitstraling hebben, een mooi voorbeeld hiervan zijn de door geproduceerde shoppertassen van gerecyclede PET flessen. Doormiddel van een milieu vriendelijke premium geeft Campina een leuk extraatje weg aan haar klanten en geeft meteen aan dat zij bewust bezig is. De shoppertassen zijn verspreid in diverse supermarkten in Nederland.

Alpha Impex; uw licht in de duisternis!

Een terugkerend probleem, ondanks alle campagnes van Veilig Verkeer Nederland, is het ontbreken van de fietsverlichting van de Nederlanders. Telegraaf kopt 23 mei 2013: Miljoenen Nederlanders lopen moedwillig gevaar. Onverlichte fietser hardnekkige plaag. Wat is er dan leuker, toepasselijker en tevens zeer maatschappelijkverantwoord om samen Nederland een stukje veiliger te maken door middel van fietslampjes,… Lees verder »

Kneipp Nature Kids tas

Voor onze klant Kneipp hebben wij een mooie premium tas geproduceerd ter promotie van de nieuwe kinderlijn ‘Nature Kids’.

Alvast een veilig 2014 gewenst!

Op dit moment moet de zomer nog beginnen, maar wij moeten vooruit denken en zitten met onze gedachten alweer bij eind 2013. De vuurwerk verkoop! Hippe vuurwerkbrillen met uw eigen logo en aansteeklonten kunnen wij in verschillende kleuren produceren. Wilt u ook dat iedereen veilig is aankomende jaarwisseling, neem dan contact met ons op!

PromZ Promotional Product of the Year 2013

Tijdens de vakbeurs PromZ Event, zijn de beste premiums van 2013 gekozen. Door de vakjury van het PromZ Event is ons product “Handsfree bellen en -muzieksysteem” verkozen tot het PromZ Promotional ProductZ of the Year 2013!