Alpha Impex ondersteunt sinds jaar en dag bedrijven met het behalen van hun marketing doelstellingen. Wij zijn een full-service organisatie, resultaatgericht en toegewijd aan het leveren van premiums voor iedere toepassing. Dit doen wij al meer dan 25 jaar! Wij zijn één van de grootste Europese importeurs van premiums en promotionele producten. Dat maakt ons een sterke partner voor grote (inter)nationale acties.

Alpha Impex is een onderdeel van de Koopman International Groep. Koopman International is een gerenommeerd handelshuis dat wereldwijd meer dan 20.000 verschillende non-food consumentenproducten verhandelt. Door deze samenwerking profiteert Alpha Impex o.a. van mooie inkoop voordelen door het gezamenlijk inkopen van producten in het Verre Oosten.

Alpha Impex doet nooit een concessie aan kwaliteit. Elke productie start met een prototype dat aan de strengste veiligheidseisen wordt getoetst in een onafhankelijk erkend laboratorium. Elke zending wordt geïnspecteerd en pas na een “passed” rapport wordt de verzending verscheept. Wij werken met één vervoerder en één aanspreekpunt, zo weten wij precies waar de producten zich op ieder moment bevinden.

Zo is Alpha Impex de partner voor u!